Alla inlägg under oktober 2006

Av Pytte - 15 oktober 2006 14:45

Så var en vecka till till ända. Vart tar tiden vägen?Helgen har försvunnit som vatten ur ett såll. Har hänt mycket lite. Har varit sjuk och mest legat i soffan och vilat.Lördagskvällen spenderade jag med Linda och Rebecca, hade jättetrevligt! Vi kollade film och åt tacos, jag skrattade så jag fick hosta. Men kul var det! Idag skulle jag egentligen ridit, men när jag vaknade i morse kunde jag knappt andas, vågade inte riskera ett astmaanfall och ilfart till sjukhuset. Har istället spenderat söndagförmiddagen med Djävulen bär Prada och Project Runway.Dagen skal fortsätta med Peter Hoeg - Borderliners. En av de konstigaste böcker jag läst, tom värre än Kvinnan och apan. Sen blir det lite planering inför teorilektionen imorgon, skall snacka hjälper. En timme kvar till tvättid...håll tummarna för att den finns kvar när jag skall tvätta!

Av Pytte - 13 oktober 2006 17:31

Än så länge verkar dagen gå bra.Började med en promenad runt södervärn med gruppen, mycket trevligt. Fika på lilla torg och sen retoriklektion.Lektionen var riktigt rolig. Vi fick göra charader och en massa andra övningar, har inte skrattat så mycket på läänge.Skulle låna en bok idag på stadsbiblioteket men hade glömt mitt lånekort. Tänkte att jag kunde låna med min legitimation istället, det gick bra, men jag fick betala 10 kr!!!! Tio spänn, jag blev så arg. Vad har de betalt för egentligen?? Har inte varit på ett enda bibliotek där man inte kan låna med sin legitimation utan att betala. Hu!

Av Pytte - 12 oktober 2006 19:15

Jag har feber, det är inte roligt! Fryser och svettas om vart annat. Har inte ork att göra någonting. Hade dock planerat in att orka tvätta, men när jag kommer ner i tvättstugan har någon snott min tvättid IGEN!!! This is not a good day!Nu får någon pigga upp mig snart!

Av Pytte - 12 oktober 2006 09:34

Fem tjejer var ute på semester. De kom till ettfemstjärnigt hotell där det stod:"Endast för tjejer."Då de inte hade pojkvänner med sig beslutade dom sig för att boka in sig.Dörrmannen som var en attraktiv kille förklarade att det fanns fem våningar. Efter varje våning fanns en förklaring hur det fungerade på hotellet, så det var bara att trava på.De gick upp en trappa och fann en skylt där det stod:"Alla män här är förfärliga älskare men de är snälla och känsliga."Tjejerna skrattade lite och gick vidare utan att tveka. De kom upp en våning till där det stod:"Alla män här är underbara älskare men de behandlar kvinnor illa."De tyckte inte detta lät bra utan gick upp ytterligare envåning där det stod:"Alla män här är fantastiska älskare och lyhörda för kvinnors behov."Detta lät ju bra men det återstod ju två våningar och eftersom de var nyfikna så fortsatte de upp och fann följande skylt:"Alla män här har perfekta kroppar, är känsliga och uppmärksamma mot kvinnor, perfekta älskare, singlar och mycket rika."Detta var för bra för att vara sant. Dock tog deras girighet och nyfikenhet överhand och de tog de sista stegen upptill femte våningen där det stod:"Det finns inga män här. Denna våning byggdes endast för att BEVISA ATT DET FINNS INGET SÄTT ATT GÖRA EN KVINNA NÖJD!!!"

Av Pytte - 11 oktober 2006 22:32

Äntligen ordning i lägenheten!Nu är det bara målning, skrivbord, kapphängare och lite småpyssel kvar.Trevlig kväll med L, lite killsnack och annat.

Av Pytte - 11 oktober 2006 17:17

Pratade med en av mina äldsta vänners flickvän, hon berättade en mycket trevlig liten nyhet. De väntar barn! Jag är så otroligt glad för dem! Det är rätt spännande det är den första av mina vänner som väntar barn. I mitt liv händer det mindre spännande saker, men jag har iaf köpt en bokhylla nu, vilket är väldigt skönt. Kan plocka upp mina böcker och sånt och få lite ordning i min lilla skolåda.I övrigt hade vi lite skola idag. Pratade om en dokumentationsuppgift vi gjort, gick bra, förutom att jag höll på att få astmaanfall under lektionen. Var rätt obehagligt, har inte varit så nära som jag var då, kändes som om det kunde gå åt vilket håll som helst. Som tur var redde det upp sig, tog ordentligt med medecin och drack lite kaffe så blev det fint sen.Nu kommer L snart, vi skall snacka lite och kanske kolla lite film eller nåt.Peace, love and understanding!

Av Pytte - 10 oktober 2006 20:13

Dagens tips nr 1 (från busschafför på pendeln till svedala): Istället för att skjuta djur borde vi skjuta oss själva, det är det bästa vi kan göra för jorden! (Sagt med "jag sitter minsann inne med alla lösningar på världsproblemen" röst.)Dagens tips nr 2 (sagt av min mor och Hanna Graaf): Man måste kyssa många grodor innan man hittar en prins.

Av Pytte - 10 oktober 2006 15:48

Pytte börjar bli förkyld, Pytte är arg!Men som en vän sade till mig, bara att bita ihop och ta sig igenom det.Skön dag idag, lunch på stan med L och sedan lite shopping och biblioteket. Försökte låna böcker, inte en enda av de jag ville ha fanns inne. Hoppas att de kommer snart! Pratade med M i morse. Han är en så fin människa och så öppen med sina känslor. Jag önskar att jag var lite mer så, jag vill gärna kunna berätta för människor när jag tycker om dem. Men av rädsla för att bli sårad håller jag tyst. Får öva lite på att säga, Jag tycker om dig!Dagens önskelista:En fin pojke att gosa med.En bokhyllaEn bukett med gerberor (gärna från ovannämnda fina pojke)Dagens plus:Trevligt umgängeTrevlig lunchFin ljuslyktaNu är det stallet. Sen skall jag hem igen och gosa i soffan. Själv, om det inte ligger någon fin pojke i den när jag kommer hem.

Ovido - Quiz & Flashcards