Alla inlägg under mars 2007

Av Pytte - 25 mars 2007 18:44

Haribo skumnappar med fruktsmak, ojoj va mums.Jag äter egentligen inte godis så jätteofta längre, och om jag äter så brukar det bli choklad i olika former, men idag när jag var i affären så blev jag omåttligt sugen på något segt och sött. Jag tycker i alla fall att jag förtjänar lite godis nu när jag jobbat så hårt, ungefär hälften av första stolen är färdigskrapad nu och bladet på min skrapa har blivit lite slött. Imorgon blir det en ny tur till Clas Ohlsson för att köpa nya blad. Räknar med i alla fall en dags skrapande till på stolen så bör jag kunna börja måla sen, jag har ju fått in snitsen på skrapandet nu!

Av Pytte - 24 mars 2007 18:07

Jag börjar bli smått trött på min grannes hundar. De skäller, jämt! Jag har träffat dem så jag vet att de är miniatyrsmå, fast det är klart, ju mindre man är desto mer måste man ju låta. Men detta är inte nådigt. I nättras vid halv fem satt de igång att skälla. Som tur är hörs det inte när de skäller om de är inne i deras lägenhet och jag är inne i min, men om jag är på balkongen, eller har min balkongdörr öppen kan man höra dem. Jag undrar verkligen hur deras ägare orkar. De är inte söta(varken ägarna eller hundarna) så jag vill inte ens försöka vara överseende. Mooahaha!

Av Pytte - 24 mars 2007 18:03

Har nu spenderat några timmar med att skrapa färg från en av mina stolar och har följdaktligen fått en blåsa. Försöker just klura ut ett annat sätt att hålla skrapan så jag kan bli klar i närtid. Saknar verkligen en värmepistol.Ser fram emot att min symaskin kommer ner snart. Då kan jag sy fina saker. Inhandlade idag en fint tidningställ som jag skall använda till mina stickningar, det är knallrött och jättefint!

Av Pytte - 24 mars 2007 14:14

I förmiddags hoppade Pytte upp på sin röda ferarri och cyklade mot staden för att inhandla lackfärg.Pytte hade redan igår inhandlat vad hon trodde var lackfärg men insåg väl hemma att så inte var fallet, hade istället fått tag på lack. Så sagt och gjort, begav mig av mot staden och tänkte mig en lång härlig cykeltur i solskenet, när jag väl kommer ut på gatan märker jag att det är rätt blåsigt ute, jaja, det är alltid värst precis utanför mig tänkte jag och hoppade upp. Dumt misstag!Visserligen gick cykelfärden ner mot staden utan missöden, men påväg hem blåser jag av vägen. Det var inte bara obehagligt utan rätt pinsamt också.Idag har jag lärt mig följande saker:1. Ta reda på vad du letar efter innan du börjar leta, så du vet att det du letar efter faktiskt är det du letar efter och ingenting annat.2. Ta reda på vart det du letar efter ligger och ta gärna med dig en karta så du inte behöver leta efter rätt gata i en halvtimme. (För att sedan inse att det du letade efter inte alls finns där)3. Var trevlig mot den söta och snälla pojken i affären som faktiskt hjälper dig att hitta rätt.4. Inser du från början att det är en dålig idé att cykla så är det förmodligen det.Nu skall jag måla mina stolar.

Av Pytte - 23 mars 2007 18:02

Varför är jag så dum att jag alltid går och handlar fredageftermiddag, jag VET ju att det kommer vara fullt av barnfamiljer och par i hela affären som skall köpa kycklingfileér, cola och lördagsgodis. Ändå gör jag samma sak varje vecka. Dessutom var min smak i Ben & Jerrys slut :(

Av Pytte - 23 mars 2007 16:01

Saker man får i ansiktet en helt vanlig dag när man lever sitt liv 147 cm över jordytan:ArmbågarHänder (som håller i diverse prylar så som cigaretter och nyckelknippor)Svettiga armhålorRyggsäckarKäpparLivet är inte lätt här nere ;)

Av Pytte - 23 mars 2007 13:53

I alla fall om man får tro posten.Jag får flera gånger i månaden andra personers post. I min lägenhet så bor förutom jag, en Per, en Tobias och en Erik. Med tanke på att min lägenhet är mycket liten så är det konstigt att jag aldrig sprungit på dessa personer. Har dock en stark misstanke att det är de som stökar ner mitt hem med jämna mellanrum....

Av Pytte - 22 mars 2007 14:59

...är det tydligen idag.Hur skall man fira denna?Man borde väl kunna fira den med glass?

Ovido - Quiz & Flashcards